Financieringsmethodes

Een project financieren is geen eenvoudige opgave. Financiële partijen krijgen vaak veel aanbod, zijn kritisch op betrokken partijen en stellen stevige voorwaarden. Trineco gaat voor kwaliteit en samenwerking.
Eerst een zeer gedegen projectplan, inclusief vergunningen en contracten en pas daarna in gesprek met vermogensverschaffers.
En of het nu banken, private equity partijen of particulieren zijn, Trineco heeft een breed netwerk. Daarnaast weten betreffende partijen dat Trineco kwaliteit levert en dat bij de projectinrichting al rekening is gehouden met de eisen die financiers bijna in alle gevallen stellen. Dit bespaart veel tijd in het proces.
Voor duurzame energieprojecten zijn veel subsidie- en fiscale aftrekmogelijkheden beschikbaar. Hierdoor kunnen projecten in sommige gevallen ook ondergebracht worden in fiscale beleggingsconstructies of aantrekkelijk zijn voor ondernemingen met een grote winstcapaciteit.
De kennis die Trineco heeft van de financiële en fiscale structurering en de combinatie van verschillende financieringsopties, verhoogt substantieel de kans op het aantrekken van kapitaal en daarmee de uiteindelijke realisatie van het project.