Trineco Zon BV

De zon is van oudsher de mooiste, meest duurzame en meest consistente energiebron. De wijze waarop we zonnekracht- en warmte omzetten in energie heeft de afgelopen decennia enorme ontwikkelingen doorgemaakt. De toepassingen worden steeds toegankelijker, maar vragen ook om een stevige investering. Trineco Zon BV is een dochteronderneming van Trineco BV die zich ten doel heeft gesteld de uitrol van zonne-energie een substantiële versnelling te laten doormaken.

Met de realisatie van het project Friesland Zon, waarbij grootschalig zonnepanelen worden ingekocht om deze vervolgens langdurig in gebruik te geven aan particulieren en bedrijven biedt Trineco Zon een aantrekkelijke investeringspropositie en voor de gebruikers een aanmerkelijke besparing op elektriciteitskosten. Op deze wijze krijgt de huurder een aantrekkelijke kans om gebruik te maken van duurzaam opgewekte zonne-energie terwijl er geen eigen investering nodig is.

Profiteren van zonne-energie zonder te investeren, hoe werkt dit?

Particulieren, agrarisch ondernemers, scholen of andere organisaties kunnen snel, goedkoop en zorgeloos profiteren van zelf opgewekte energie met de zonnepanelen van Friesland Zon. Lees er meer over op deze pagina of kijk op de website van FrieslandZon