Duro Beheer

DURO Beheer is gespecialiseerd in energie-productie, projectontwikkeling en energiemanagement. Directeur-eigenaar Raymond Roeffel is afgestudeerd in Algemene Operationele Technologie en is ruim 20 jaar werkzaam in de energie wereld. Gestart als engineer in het ontwerpen van STEG installaties ontwikkelde hij zich van commercieel talent in engineering en contracting, tot commercieel manager van een energiebedrijf. Vanaf 2004 is Raymond als ondernemer verantwoordelijk voor de ontwikkeling, financiering, realisatie en exploitatie van duurzame energie installaties. Als commercieel manager bij Ekwadraat heeft Raymond zijn netwerk verder uitgebreid.

Door de diversiteit aan werkervaring in de energiewereld beschikt Raymond over unieke kennis op het gebied van projectontwikkeling, projectmanagement, business development, commercie en senior management ontwikkeld.

 

Raymond kan snel schakelen op alle benodigde niveaus, beschikt over een helicopterview, is resultaatgericht en werkt vanuit een groot gevoel van verantwoordelijkheid voor zijn opdrachtgever, partners en medewerkers.